dilluns, 24 de setembre del 2007

ESCENAS DE MATRIMONIO


Us recomano el programa de telecinco ‘’Escenas de matrimonio’’ perquè fa molta gràcia, va d’escenes matrimonials; hi ha tres parelles: els joves, els grans i els vells. Els vells són els que més gràcia fan. La parella de vells està constituïda per Pepa i Avelino. Són els que més gracia fan perquè sempre s’estan insultant, quan les coses entre ells comencen anar una mica bé, de seguida algú dels dos ha de dir-li la ‘’gorda’’ a l’altre.
La parella de joves, estan passant un mal moment matrimonial, cada minut estan discutint per tonteries.
Finalment la parella dels grans, que està constituïda per Marina i Roberto; estan desesperats, quan un diu una cosa, l’altre diu una altra.
Maria

Queridos amigos para divertiros un poco en la TV, están dando una serie. todos los días en el canal TELE 5 se llama “ESCENAS DE MATRIMONIO”.
Se trata de tres parejas que hacen gracia. Los jóvenes, los mayores y los ancianos, esta serie es divertida, en especial los ancianos son más divertidos.
Michelle

4 comentaris:

Anònim ha dit...

yo veo ese programa

Anònim ha dit...

es muy dibertida

Anònim ha dit...

a mi megusta la escena que ledice el Abelino a la PEPA yo tengo 42 años y mi mujer murio en un acidente y el dice señame una foto love y despues dice Abelino que haces y es la que más megusto y me puse a reir mucho y no paraba

Anònim ha dit...

A mi la pepa me la pone tiesa. que no se entere avelino…